Редактор: e-mail: кадър bTVАз не виждам признаци, че има платени хора сред протестиращите.

...
Редактор: e-mail: кадър bTVАз не виждам признаци, че има платени хора сред протестиращите.
Коментари Харесай

Даниел Янев, протестиращ: Не виждам платени хора на протестите, който има доказателства, нека ги покаже

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Аз не виждам признаци, че има платени хора измежду протестиращите. Който твърди това, би трябвало да даде доказателства. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV Даниел Янев, студент по политически науки в Потсдам и деен участник в митингите за оставката на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.

Янев съобщи, че държавното управление е дало доста образци за своя слаб професионализъм и изброи някои от тях – приключването на данните на българите от Национална агенция за приходите, това, че може някой да си купи шофьорска брошура или тапия, сривът на Търговския указател, който остана недосегаем с дни, приватизирането на Черноморието. Протестиращият не пропусна да означи и рецесията в образованието, поради която на последните изпити междинната оценка по български и литература е 4,20.

Той удостовери, че протестиращите не считат да влизат ви никакъв разговор с ръководството на Бойко Борисов, включително и по предлагания план за нова Конституция. „ Аз не знам кой желае нова Конституция “, разяснява Даниел Янев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР